BESYO öğretim elemanlarından BESYO’nun ilk öğrencilerine “Hoş Geldiniz” pikniği!!!

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu,  2017-2018 eğitim öğretim yılında Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümüne özel yetenek sınavı sonucu ilk öğrencilerini almıştır. Yüksekokul yönetimi tarafından öğrencilerimizin bir araya gelerek, gerek eğitim öğretim, gerekse de eğitim öğretim dışında kalan sorunları ve sorunlara ilişkin çözümlerin hep birlikte tartışılması maksadı ile bir tanışma ve kaynaşma piknik etkinliği düzenlenmiştir.

Bu çerçevede yüksekokul bünyesinde görev yapmakta olan tüm akademik ve idari personelin katkıları ile öğrencilere ücretsiz “Hoş Geldiniz” pikniği düzenlenmiştir. Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdüllatif TÜZER de ailesi ile birlikte katılarak, öğrencilerin sorunlarını dinlemiş, yönetim olarak her zaman öğrencilerin problemlerini çözmek için hazır olduklarını belirtmiş ve öğrencilerin moral bulmasına katkı sağlamıştır.

Yüksekokul yönetimi olarak gerek yüksekokulun kurulmasında, gerekse yüksekokulumuza şimdiye kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet POLAT olmak üzere, tüm üniversite yönetimine teşekkürlerimizi sunarız.

Doç. Dr. Hüseyin KIRIMOĞLU

Yüksekokul Müdürü