Sporcularımızdan Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemizi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) ve Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen “Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonası”nda temsil ederek 1 gümüş madalya, takım halinde ise Türkiye ikinciliği başarılarını elde eden sporcu öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ı makamında ziyaret etti.

30 üniversiteden 196 sporcunun katıldığı şampiyonada zorlu rakiplerini geride bırakarak önemli bir başarı elde eden sporcularımız, elde ettikleri madalya ve kupanın mutluluğunu Prof. Dr. Polat ile paylaştı. Öğrencilere üniversitemizin adının basılı olduğu kalemler hediye edilen ziyarette sporcularımıza Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Alper Karadağ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şükrü Çobanoğlu da eşlik etti. Elde edilen başarı hakkında konuşan Prof. Dr. Karadağ, sporcularımızı tebrik ederek süreçte emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti.